Tisdagen den 11 januari kl 17.00 är det intagning för nybörjare, VUXNA och Kids från 4 år. 
Sedan löpande tisdagar & torsdagar 17-18. Populärt är att hela familjer, syskon och föräldrar tränar självförsvar tillsammans!

Välkommen att utöva traditionell Shotokan Karate, självförsvar och Budo ut hos oss. Här skolar och tränar vi med disciplin och glimten i ögat upp balans, motorik, fokus samt koncentration. Men budon skapar vi sunda värderingar för livet tillsammans.

Med 100-talet andra kamrater och de  uppskattade instruktörerna Steve, Jan, Anders, Christian, Patrik, Sofia, Helena, Marie och Göran har vi riktigt kul ute på Flygstaden. Barfota och gympakläder. Kom och besök oss, aldrig för sent!

I vår kör vi även igång familjegrupper!

Vi har löpande  Prova-På och slussar in nybörjare, barn som vuxna året om!

Anmälan medlemskap/Prova-På

Det går bra att bara komma till dojon och där fylla i anmälningsuppgifter. Men vi ser helst att du före ditt besök går till vår sida på IdrottOnline och fyller i dina eller ditt barns uppgifter.

OBS! Genom din anmälan nedan godkänner du att vi använder dina registrerade uppgifter i vårt medlemsregister och att vi därmed även kan skicka dig föreningsinformation via e-post och mobilnummer. Vi kommer aldrig tillhandahålla dina uppgifter till 3:e part och efter 24 månader kommer vi avregistrera dig efter ditt medlemskap har avslutats eller när du själv önskar.

Länk till medlemsansökan
Medlemsansökan (IdrottOnline)

Intagning Vt22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.