Du kallas till årsmöte Onsdag 24-04-10 kl 19.00, kallelse jämte förslag till föredragningslista anslås i klubblokalen 3 veckor innan mötet i motionsrummet.

Verksamhetsberättelse för 2023, förvaltningsberättelse, verksamhetsplan med budget för 2024, revisorernas berättelse, styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns tillgängliga i motionsrummet senast 1 vecka före mötet.

Motioner lämnas via mail till styrelsemedlem eller lämnas i låda vid ingången till dojon senast 4 veckor före årsmöte. Sent inkommen motion hänskjuts till nästa årsmöte. Alla medlemmar, även målsman är välkomna att delta.

 
Rösträtt:
Medlem som fyller minst 18 år under 2024.
Kallelse Årsmöte 10 april kl. 19.00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.