Alla våra instruktörer har lång- och gedigen bakgrund av karate, både tränings- och tävlingsmässigt. Är skolade i Traditionell Klassisk Shotokan Karate, med standardkriterier och enligt normer grundade utav Master Nakayama. Instruktörerna deltar fortlöpande på instruktörskurser, läger, förkovrar sig och tränar tillsammans med och för olika mästare kontinuerligt, internt lokalt, regionalt, nationellt och utomlands.

Sensei Göran Nilsson, 6 Dan

Född 1957, har spelat fotboll och tävlat i bordtennis i unga år. Började 1974 träna karate, fastnade för detta och har sedan dess utövat denna ädla kampkonst. Tävlat framgångsrikt i både Sverige och Danmark där han för övrigt bodde och jobbade mellan 1985-1995, tävlade främst i Kumite men sedan några år tillbaka även i Kata. Har en dotter som heter Emelie, har tränat karate även hon, pausar i ögonblicket, 3 barnbarn Izabella, Viggo och Elwa samt sonen Elliot 11 som också är aktiv karateka. Bor med Malin och Elliot i Furet, Halmstad. Har jobbat med affärsutveckling, marknadsföring- och reklam sedan 1979, drivit egen reklambyrå i 20 år men sadlade om och tog upp en gammal affärsidé från Köpenhamn och driver sedan 20213 Smörrebrödet.se ute på Flygstaden i Halmstad. Gillar bäst att umgås med familj, musik, resa- och få sig ett gott skratt med kompisarna, fritid och hobby ägnas mestadels åt renovering av den g:a motorbåten Emeliot och båtliv.
Sempai Stevica Lovric, 1 Dan

Stevica ”Stefan” Lovric, född 1951. Kom till Sverige från forna Jugoslavien 1974 där han utövat karate och tränat sedan 1969. Tycker mycket om att träna och jobba med barn- och ungdomar. Bor på Linnehed i Halmstad, har 4 barn, 2 tjejer- och 2 killar. Öppnade Halmstads första budpizza på 90-talet.
Bild kommerSempai Jan Schuler, 1 Dan