GruppAvgift:
Karatekids Light, fr 4-7 år700 SEK/Termin
KarateKidsen, 8-12 år.700 SEK/Termin
Vuxna och ungdomar från 13 år och uppåt:1300 SEK/Termin
Års/Medlemsavgift:500 SEK
Inbetalning sker till något av följande:
Ange namn och personnummer.
Bg 157-1090 (SEB)
Swish 1230753814

Utöver dessa avgifter kan man även ansöka om att bli Shotogakusha +medlem. Det är dock frivilligt och gäller i första hand dig som har brunt eller svart bälte. Men övriga är även välkomna. Läs mer om Shotogakusha +medlemskap via följande länk:

Information Shotogakusha +medlemskap

Vårterminen gäller från Januari tom Juni månad och Höstterminen gäller från Juli tom December månad. För alla de som redan är medlemmar skall beloppen betalas in SENAST 14 dagar efter respektive terminstart. Nybörjarna får gärna om de tycker det är såpass kul och beslutar sig för att fortsätta betala in sina avgifter fortast möjligt även de, MEN har självklart enl. ök. de 2 veckorna som Provträningen gäller, på sig att bestämma sig innan det tas beslut, Värt att veta är att de flesta fortsätter, vilket vi alla i klubben, övriga medlemmar, klubbledningen, styrelsen- och alla instruktörerna är riktigt glada och stolta för :)

Föräldrar, släkt och vänner som inte vill träna karate men som vill nyttja vårt fullmatade gym med HighPro löpband, cykel, steg- och styrkemaskiner, även lösa vikter OCH UTNYTTJA TIDEN då barnen tränar kan istället  bli ”stödmedlemmar” och är hjärtligt välkomna att träna, nyttja dusch, lounge  och övriga facaliteter även ni men då till en kostnad för enbart medlemskapet i föreningen på de 500:- per år. Billigare gymträning hittar ni ingen annanstans, det lovar vi. Träningsgymmet är tillgängligt nästintill dygnet runt eller enl. ök.

OBS! Själva dojon, för egen och instruktörsledd träning, är endast tillgänglig för medlemmar som betalar både terminsavgift och medlemsavgift

Årsavgiften innefattar förutom Stöd- medlemskap i föreningen även försäkring genom Riksidrottsförbundet.