KARATE KIDS
KARATE FAMILIES
KARATE SENIORS
KARATE VETERANS

Prova-På VARJE tisdag och torsdag 17.00 ÅRET RUNT. Vårterminen startar tisdagen den 9 januari kl 17.00 i en 500 kvm egen Dojo (öppet dygnet runt för medlemmar), egen lounge, läxrum och komplett styrke- och konditions rum.

Hjärtligt välkommen att utöva Traditionell Shotokan Karate, självförsvar- och Budo ute hos oss. Här ute på Flygstaden skolar- och tränar vi med disciplin- och glimten i ögat upp balans, motorik, fokus- och koncentration. Med Budon skapar vi sunda värderingar för livet, tillsammans med 100-talet härliga kamrater och de uppskattade instruktörerna Jan, Steve, Anders, Benke, Christian, Patrik, Håkan, Sofia, Helena, Marie, Isac, Evelina, Alma, Niyaz, Lina och Göran har vi det riktigt kul.

Kom barfota och i gympakläder  det är aldrig försent att börja!

Välkomna!

Nybörjarintag tisdag 9 januari kl. 17.00!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.