Karatedräkt, Karate-GI som det heter på japanska kan ni inhandla genom klubben. Nybörjardräkt då, när man börjar bli avancerad brukar man själv vilja välja typ och kvalitet osv. En nybörjardräkt med vitt bälte kostar 500 SEK och finns i barnstorlekar från 100 cm och uppåt, finns även i vuxenstorlekar och olika kvaliteter, dräkten är lätt och luftig och riktigt skön att träna i.

Information och beställning lämnar du till vår materialförvaltare Christian Hermansson eller gör en beställning med nedanstående formulär. Har vi inte dräkten hemma för direktleverans i korrekt storlek  brukar vi ta emot beställningar. Se då till att ha med ditt/barnets namn och vilken storlek ni vill ha, de kan krympa lite så tips är att ta en storlek större, ex. har man  100 så köp en 110 osv. Christian kontaktar er när dräkten finns för provning och leverans.

OBS! Dräkten ska betalas (500 SEK) till vårt bg 157-1090 eller Swish 1230753814 innan vi lämnar ut dräkten. Kan göras på plats via  (Swish). Ange namn på personen som ska ha dräkten samt ”Beställning Gi” på betalningen.