I grupperna med KarateKids skapas det i budo- och karateträningen sunda värderingar för livet! Här har alla KarateKidsen riktigt kul och är glada och pigga, fulla av energi och så där lagom trötta när de går hem. Med glimten i ögat instrueras och balanseras det hårfint mellan de ”hårda” och diciplinerade träningsmetoderna att ”vara tyst” och ”stå rakt i ledet” och de lekfulla inslagen i träningen. Vi instruerar och bygger Kihon, Kata- och något senare Kumiteträningen lugnt- och metodiskt, ”skyndar långsamt” och lär dem allt från grunden, teknik för teknik.

Dessa oehört populära grupper har vi kört nu i 5 år. Från starten i januari 2013 med ett 20-tal KarateKids startandes på vår första nybörjareintagning, har vi med augustis intagning 2013, de 2 under 2014 och nu i januari 2018 runt ett 60-tal KarateKids och ungdomar mellan 7 och 15 år som tränar löpande.

Detta är vi oehört stolta över! Att den glada och positiva stämningen alla medlemmar i klubben, gamla som unga lyckas uppbringa och insatserna av alla instruktörer är så bra emottagna av Kidsen och er föräldrar så att de vill fortsätta att träna karate hos oss, termin efter termin.