I lördags var det gradering och där vi hade ett stort antal duktiga medlemmar som prövades. Stort grattis till alla! På kvällen träffades vi nere vi Grötvik och där vi grillade tillsammans och spelade brännboll 😀 Kampen var hård och tuff och till slut blev det… oavgjort! 😍 Fantastiskt rolig dag!
Här kommer lite information från Sensei 😀
 
Fr o m ikväll, tisdagen 14 juni påbörjas- och sedan alla följande tisdagar och torsdagar mellan 18-19.30 fram till uppstart HT22 i augusti månad, vår efterfrågade- och oerhört populära sommarträning.
Helgpassen vi löpande genomfört fram tills nu, de båda lördagspassen med Christian sempai- och söndagspasset lett av Roy Andersson, upphör nu med omedelbar verkan i och med detta.
Nytt schema för klubbens oerhört duktiga hjälpinstruktörer- och traditionsenliga träff inför HT22, vilka pass vi har behov utav då och tänker genomföra, och vilka hjälpinstruktörer- och resurser som kommer ansvara för respektive, återkommer jag med tidpunkt för under början av augusti 2022.
Tills dess, ha nu en alldeles underbar sommar, och när lusten infaller sig hos alla er klubbmedlemmar, vilket jag vet den gör, men ni också hittar möjligheten mellan all grille, sol- och bad, dyk då upp förvalta- och förkovra er på sommarpassen jag själv vid tillfälle håller i, alternativt någon manad av klubbens alla pålästa- och genuint duktiga hjälpinstruktörer.
 
Ha en trevlig sommar!

Kan vara en bild av 14 personer, personer som utövar sport, personer som står och gräsKan vara en bild av 10 personer, personer som sitter och utomhus

Kan vara en bild av 13 personer, personer som sitter, personer som står och utomhus

Gradering, avslutning och sommarträning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.