Vilken härlig och rolig dag vi haft med våra barn och ungdomar idag 😀 23 st glada barn mötes redan kl 09.00 utanför Aktivitetescenter på Slottsmöllan. Sedan stundande flera hårda kamper i Femkamp för barn upp till 12 år och Prison Island för barn från 13 år. Därefter var det pizza lunch och där vi kan konstatera att Hawaii är den klart populäraste pizzan… 😀

Efter lunch blev de uppdelade i 3 st grupper, och där även ett flertal vuxna fick vara med, för att köra 1 timme laserdome. Våga nog lova att det lockade fram både en och annan svettdroppe på de flesta 😃

Därefter åkte vi vidare till dojon och där föräldrar med syskon mötte upp för fika. Sedan var det dags för aktivitet igen i form av en ”tipspromenad” där de uppdelade lagen skulle tippa på vem av 1X2, representerade av olika barn, som var bäst i att äta hallonsnören, slå ner flaskor, spotta grön groda längst mm 😀

Ett stort tack till aktivitetsgruppen med Marie i spetsen för en riktigt rolig och trevlig dag! 😍

Barn- och ungdomsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.