I torsdags kom det ut nya restriktioner och råd angående smittspridningen av Covid-19 från våra myndigheter. Det medförde att Halmstad Kommun tog beslut om att stänga alla sina idrottshallar och kommunala verksamheter för allmänheten fram till 24 januari.

I går kväll har styrelsen för Halmstad Karate Academy beslutat att vi solidariskt kommer följa dessa råd och anvisningar för vi måste alla tillsammans göra vad vi kan för att minska smittspridningen. Det innebär följande för våra medlemmar i Halmstad Karate Academy:

  • Vi flyttar fram terminsstarten från tisdagen den 12 januari till tisdagen den 26 januari.
  • Ingen organiserad träning för vare sig barn eller vuxna fram tills terminsstarten. Som det ser ut nu så kommer vi inte heller erbjuda några On-Line pass före terminsstarten.
  • Vi kommer tillåta egen träning som tidigare i dojon och som vi verkligen uppmuntrar till. Antal deltagare samtidigt är som tidigare 4 personer. Tänk på att ni kan boka dojon via vår hemsida.
  • Gradering för er som valt att gradera er i januari kommer ske den 23 januari då vi har utarbetade rutiner för att förhindra smittspridning. Mer information till er som anmält er kommer under januari månad.

Göran Sensei låter även meddela att han kommer var tillgänglig för personlig träning i dojon. Kontakta Göran på 0735-133111 eller goran@everydaymagic.se för boka tid med Göran Sensei. Vi rekommenderar er alla att ta chansen att göra det men speciellt ni som ska gradera er i januari.

Det är verkligen inga trevliga tider vi befinner oss i för tillfället. Men vi är övertygade om att när allt detta går att lägga bakom oss så har vi en fantastiskt rolig tid tillsammans igen i dojon. Ge inte upp! Men glöm inte att det är viktigt att hålla er styrka, rörelse- och kondition igång och karatekunskaperna vid liv. Se till att röra på er, ut och gå, spring, gå igenom era kata, kör fysövningar- och inte minst öva på era grundtekniker så ses vi senare i januari.

Som avslutning vill från hela styrelsen önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Halmstad Karate Academy.

Nya restriktioner/anvisningar – nytt datum för terminsstart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.