OBS! Nytt datum pga nya restriktioner och anvisningar gällande Covid-19 är 26 januari!

Tisdagen den 26 januari kl 17 har vi nybörjarintag för vårterminen 2021.
Sedan löpande tisdagar & torsdagar 17-18. Populärt är att hela familjer, syskon- och föräldrar provar på självförsvar tillsammans!
OBS! Vi har löpande intagning hela året så kan du inte komma i början av året – kom/hör av dig så snart du kan och har möjlighet!

Så välkommen att utöva Traditionell Shotokan Karate, självförsvar- och Budo ute hos oss. Här skolar- och tränar vi med disciplin- och glimten i ögat upp balans, motorik, fokus- och koncentration. Med Budon skapar vi sunda värderingar för livet, tillsammans med 100-talet härliga kamrater och de uppskattade instruktörerna Steve, Jan, Anders, Patrik, Marcus, Sofia, Helena och Göran har vi det riktigt kul ute på Flygstaden! Barfota och gympakläder.

Anmälan Prov-Medlemskap:
Gå in på nedanstående länk och fyll i dina (eller ditt barns) uppgifter för att bli Provmedlem (öppnas i nytt fönster till IdrottOnline). Du kan prova att träna i 2 veckor utan kostnad! 🙂

Anmälan Provmedlemskap

När: Tisdagen den 26 januari
Tid: 17.00
Var: Dojon Halmstad Karate Academy, Kvarndalsvägen 6 (Flygstaden)
OBS! Vi reserverar oss för att ev. inte kunna ta emot nybörjare födda tidigare än 2005 pga rådande restriktioner från Regionen gällande Covid-19. Håll utkik här på vår hemsida eller sociala medier för uppdaterad information.

Välkommen!

Intagning nybörjare tisdagen 26 januari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.