Hej,

Härmed inviterar vi alla Sveriges WTKO-klubbar till tävlingsträning för alla barn och ungdomar lördagen 2 maj ute hos oss

Tanken är att vi kör dessa två gånger per år, en på våren och en på hösten. I ett Round Robin-for-mat där alla i respektive åldersklass möter alla och där alla skall känna sig som vinnare. Så det blir många matcher, men utan bucklor eller diplom, däremot en vinnarmedalj för varje deltagande.

För att alla skall kunna vara med, kör vi igång först efter lunch. Så att respektive klubb i lugn- och ro kan ta sig till Halmstad, så det blir en intensiv eftermiddag och kul kväll i dojon för ungarna. Med olika upptåg, bus- och godis, samt något gott att äta och dricka, för att senare krypa till kojs i sina respektives medtagna uppblåsbara madrasser. Här kan även föräldrarna sova över om de vill det, alt. om man hellre vill ta in på hotel, för att vara pigg och utvilad för hemresan på söndagen.

Detta kommer vara kostnadsfritt, men om någon vill swisha över något litet belopp för snacks- och annat, så är det såklart helt okey!

För mer information, ring 0735-133 111.
Hjärtligt välkomna!

Tävlingsträning 2 maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.