Efter tecken på samhällsspridning av coronaviruset i Sverige går nu Folkhälsomyndigheten ut och höjer risknivån till mycket hög risk för spridning. Vi inom Halmstad Karate Academy kommer noga följa vad som framkommer här och flaggar redan nu för att vi ev. kan komma stänga ner Dojon tillfälligt.

Är det någon medlem/instruktör som känner obehag att komma ner till Dojon pga rädsla för smitta så har vi förståelse för det. Meddela din Sempai/Sensei bara din frånvaro.

Tillsvidare så uppmanar vi som tidigare att vara noga med sin hygien och att stanna hemma om man känner sig sjuk.
Vi vill även tillägga att om man varit på resa i något av de områden som haft Corona utbrott att utebli från träningen i minst 14 dagar och vara helt symptomfri.

Info från 1177:
Du kan själv undvika att föra smittsamma sjukdomar vidare genom att stanna hemma när du har symtom på luftvägsinfektion. På så sätt undviker du att smitta andra människor exempelvis på arbetsplatser, i kollektivtrafiken eller platser där du är nära andra.

Symtom
Covid-19 ger ett eller flera av följande symtom:

torrhosta
feber
andningsbesvär.

Symtomen är ofta lindriga och kan påminna om vanlig influensa. De kommer oftast två till fem dagar efter att man har blivit smittad. Ibland kan det dröja upp till 14 dagar.

Följ oss gärna!
Angående Coronaviruset – Smittrisken höjs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.