Vi har intagning för nybörjare två gånger om året. En i januari månad och den andra i augusti. Men du kan även komma efter dessa nybörjarintag då vi har löpande intagningar. Anmäl dig gärna via länken nedan så kontaktar vi dig !

Exakt datum uppdateras här på sidan samt på affischer, i annonser o dyl. Idag är det tisdagar och torsdagar mellan 17.00 och 18.00 som gäller och här är alla KarateKids mellan 8 och 13 år, ungdomar, män- och kvinnor som vill prova på det här med karate och självförsvar hjärtligt välkomna. HT2017 startar vi även upp KarateKidsLight, en mer lekorienterad träning med Kids fr 4 t o m 7 år, utifrån mognad och önskemål går det att slussas mellan de olika nybörjargrupperna.

I våra populära grupper med KarateKids fr 8 år är det också många som har anammat det här med att träna tillsammans, hela familjer med både mamma, pappa- och även syskon. De sätter värde på att utnyttja tiden när barnen ändå tränar och passar på att i klassisk Shotokanskolning, med diciplin och fokus som grund även själva får möjlighet att samtidigt förbättra på sin fysik, balans- och motorik. En del utnyttjar tiden även de men väljer att vara ”stödmedlemmar”, och lägger då istället träningen i vårt kompletta gym med båda maskiner, lösa vikter, gång, cykel- och löpband.

Vårt motto är och vi ”skyndar långsamt”, vi bygger kompromisslöst, noggrant och metodiskt upp teknikerna i kihon, kata och 5, 3 och 1-stegs kumite från grunden, så att kidsen och även de som senare vill börja med poängkarate och tävla finns ett gediget fundament att stå på och ha med sig när det då är dags för Ju Kumite (Free-Fight). Uppmuntrande är ju också att nu har Karate kommit med i det Olympiska programmet, med start i Tokyo 2020.

Så varför vänta… ta med en kompis, morsan, farsan, syrran, brorsan, kollega, eller varför inte grannen så ses vi, vi kör barfota och med vanliga gympakläder de första 2 Prova-På-Veckorna… kom i shorts, T-shirt eller vad ni nu trivs att träna i.

Med vänlig hälsning!

Göran


Anmälan medlemskap

OBS! Genom din anmälan nedan godkänner du att vi använder dina registrerade uppgifter i vårt medlemsregister och att vi därmed även kan skicka dig föreningsinformation via e-post och mobilnummer. Vi kommer aldrig tillhandahålla dina uppgifter till 3:e part och efter 24 månader kommer vi avregistrera dig efter ditt medlemskap har avslutats.

Länk till medlemsansökan
Medlemsansökan (IdrottOnline)