Den 28 april 2019, går den årliga Regionskampen i Älmhult av stapeln. Av tradition så har alltid Halmstad Karate Academy deltagit där och kommer också göra det i år gemensamt.

 
Så du som är, eller har barn i Halmstad Karate Academy, som är mellan 7-17 år, passa på att anmäl dig/ditt barn till en fantastik rolig dag och evenemang/tävling. Även om du inte har någon tävlingserfarenhet idag!
 
Regionskampen är för alla ska få känna på hur det är att tävla och gör det i ett poolsystem. Där alla möter alla (med flickor och pojkar blandade i samma åldersklass) och med max 8 st i poolen och med eget prisbord i varje pool. Ingen ska heller göra högre kata än sin egna grad.
 
För oss föräldrar är det även en rolig dag där vi får umgås tillsammans och heja på våra adepter gemensamt. Brukar vara hur trevligt som helst med fantastisk stämning på läktare och plan!
 
Anmälan ska ske till tävlingsansvarig Bo Johansson på tavling@halmstadkarateacademy.se eller nedan senast den 23 april.
 
OBS! Inbetalning av anmälningsavgift på 100 SEK till klubben på Bg 157-1090 eller Swish 1230753814. Vid inbetalning – ange namn och Regionskampen.
 
Vid anmälan via mail ange:
Tävling: Regionskampen
Namn på tävlande:
Födelsedatum:
Målsman Namn:
Mail:
Telefonnummer:
 
Plats: 28 april, Haganäsbadet, Östra Esplanaden 15, Älmhult (vid IKEA).
Registrering: 08:30-09:15
Notering: Vi försöker samåka och kommer samlas på HKA för gemensam avfärd ca 06.50 den 28/4. Mer info. kommer inför tävlingen till de som anmält sig.
 

Anmälan

Ange vilken klass/klasser du ska tävla i.

Regionskampen 28 april 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.